Tuesday, August 04, 2009

Bröllopsdag

Idag har vi varit gifta i 2 år (men varit tillsammans i 19 ½ år). Vi bestämde oss när vi gifte oss för att vi ska turas om att arrangera ngt på bröllopsdagen. Förra året var det min tur och i år var det M:s tur. Jag bestämde mig också för att så länge vi har råd, boka in en tid hos frissan detta datum också för en styling och det känns lyxigt! Nåväl, min älskade make kom hem med en vacker blombukett, och sedan bar det iväg på picknick ut i vår skärgård. Vi följde med en turbåt, först till Baggen och satt där på klipporna med det vackra havet och solen framför oss, där dukade M fram en massa godsaker och röror. Sedan gick turen vidare till Lilla Björn för att se på sälar och det var många sälar där! Efter det bar det iväg hemåt mot solnedgången. En jättefin kväll - tack till min älskade man!

3 comments:

  1. Anonymous1:52 AM

    Waow...så romantiskt! Bravo Mange...det gjorde du bra. Vi ska också följa er och göra våran bröllopsdag till något speciellt varje år. Grattis till Dig idag Ulla på din födelsedag! Ja må du leva uti hundrade ååår...
    Kram, Carina

    ReplyDelete
  2. Ja, visst är det en bra idé! Tackar för gratulationen! Man blir ju bara yngre och yngre och snyggare och snyggare, eller hur.... ;)?!

    ReplyDelete
  3. Anonymous1:42 PM

    Grattis både till dig o till er bröllopsdag//Helena

    ReplyDelete