Thursday, May 08, 2008

OBS - Marknadsföring...

För ngn månad sedan gick jag med i ngt som heter Buzzador. Det går ut på att man får testa nya grejor på marknaden. Kan vara allt i från teknik till ostar. Det som gäller är att man då berättar att man är en buzzador och t ex bjuder vänner då det är ngt med mat som ska testas eller berättar om andra produkter.

I allafall testar jag nu ngt som heter Wippiesrouter. Det är en trådlös router som var hur enkel som helst att koppla in och som fungerade direkt på alla våra datorer. Trodde att det skulle vara himla krångligt. Det som är speciellt med Wippies är dela-med-sig tanken.

World Wide Wippies ska vara ett säkert sätt att dela med sig av sin anslutning till andra. När man behöver sin bandbredd för sig själv kommer ev. gäster inte att påverka eller sakta ner ens uppkoppling. Ens gästanvändare är anslutna till ett sk. Wippies WiFi nätverk (vilket just nu inte säger mig så mkt) så din säkerhet är aldrig äventyrad.

Genom att man delar sin uppkoppling har man rätt att använda alla andra wippies medlemmars WiFi nätverk runt om i världen. Man scannar alltså sin omgivning med laptopen när man är på resande fot och då kan man förhoppningsvis ansluta sig till Wippies nätverk!

Blir du sugen på att testa - det är gratis! Hör av dig!

No comments:

Post a Comment