Monday, January 16, 2006

Gips och lite av varje

Igår hade Sannis inomhusturnering i fotboll hela dagen. Inför sista matchen hade de uppvärmning och hon hade inte sett att ena skosnöret hade åkt upp, så hon kliver på det och stuper handlöst och slår sig i höger arm. Tårarna sprutade och det blev en färd till akuten som slutade med hela högerarmen gipsad. Förmodligen har hon en spricka i armen i närheten av armbågen, men läkaren skulle syna röntgenplåtarna nogare idag eller i morgon. Så antingen blir hon omgipsad eller så får hon ta bort det.

Det var lite spännande för henne att åka till skolan i morse, så jag följde henne in till fröken. Men det verkar då ha gått bra, lite ont har hon haft men annars inget.

Har fått en intressant mail idag med en massa frågor och en förfrågan om att skriva CMiT och förskolan i tidningen Förskolan. Det var kul och självklart vill jag/vi vara med på det!!! Alltså, det är ju inte jag som ska skriva det, utan en reporter alltså - ser att man kan tolka det som om det är jag som ska skriva, men så är det inte.

Idag har vi tränat på Korpen för första gången. Vi har en klok chef som vill satsa på frisk- och personalvård så att vi håller länge och det är ju bra. Fler chefer borde tänka så.

Har jobbat hemma de två sista timmarna idag. Det är bra att den möjligheten finns emellanåt. Men det gäller att stänga dörren till kontoret, så att man inte får för sig att man ska städa eller ngt liknande för det är ju inte direkt jobbrelaterat.

No comments:

Post a Comment