Wednesday, May 02, 2007

Arlandablogg...

Sitter och hänger på Arlanda och väntar på ett drygt timmes försenat plan norrut... mindre kul, dock tid att blogga, jobba (lite) och studera människor...!

Island var häftigt. Kargt landskap, utan i stort sett några träd. Mycket blåst - men kanonväder. Tydligen hade vi tur med vädret. Blå lagunen - att bada i varma källor, var helt underbart. För att inte tala om den flytande massagen vi fick. Det gav mersmak - dit vill jag igen. Det var hur varmt som helst i vattnet. Nästan för varmt på vissa ställen.

Reyjkjavik (hur stavas det....) är en rätt trendig stad, där modet släpps ett halvår tidigare än i övriga Europa. En sorts teststad för mode med andra ord. Uteställena och restaurangerna är supertrendiga. Vi har ätit fantastisk mat, men så hade vi ju en gourmetkock med oss som kände till kockarna på Island och vilka ställen som gäller just nu. Sista middagen var en 16 rätters middag.... Champagne var drycken som dracks under denna helg. Hotellet var übertrendigt! Betong, svart, vitt och silver gick inredningen i.

Har precis varit i Växjö och föreläst och försökt inspirera förskolepedagoger vad man kan göra med media och IT i förskolan. Det var kul. Växjö är en rätt trevlig stad. Hann med en kort shoppingrunda också... :-)!

Nu ska jag gå och köpa mig ngt gott.... som om jag skulle behöva det efter allt matintag på Island.

No comments:

Post a Comment