Friday, July 27, 2007

PDOL

Nyss hemkommen från PDOL... hann bara innanför dörren så ringde dottern och hade tappat bort sitt inträdesband som gäller hela helgen under The Arks konsert. Så himla typiskt, men ändå föga förvånande.

Otroligt mkt ungdomar i farten, en del onyktra, en del mkt söta, en del cerishårfärgade (mkt emoungdomar - alltså svartklädda, svart eller rosa hår, svartmålade eller rödmålade runt ögonen, kängor osv), en del väldigt lättklädda (i kylan...). Tja, det är fascinerande att sitta och studera allt folk som är i farten. För min dotter var det tur att hennes mamma tog med sig ett par sköna skor åt henne, då hon for iväg trippandes i högklackat så att hon blev ca 1.77 cm lång över havet. Kring 10 draget var hon redo att byta skor. Tror inte att hon far i de högklackade i morgon kväll.

Himlen är djupt röd och klockan är 00.02 - alltså spöktimmen... ska packa lite attiraljer inför morgondagens tripp till Västerbotten och sedan väntar sängen. Sover säkert lite oroligt då dottern fortfarande är på stan. Antingen tar de bussen hem eller så åker jag på hämtning... skulle gissa att det senare alternativet ligger bra till hands.

No comments:

Post a Comment