Thursday, March 30, 2006

Otroligt irriterande :-(

Förslaget om nerdragning på CMiT togs upp igår på BUN. Men så länge de tror att CMiT kom till då datorerna gjorde sitt intåg i skolorna och att nu har ju alla skolor datorer, så nu har CMiT gjort sitt så ligger vi ju risigt till. DET HANDLAR JU SÅ MKT MER ÄN OM BARA DATORER! HALLÅ – VAKNA!!!!!!!!!!!!!!

Sedan finns förslaget att dra ner på 1 -2 tjänster, men stödet mot förskola och skola finns kvar. Stackars kollegan som blir kvar och ska hinna serva alla dem!

Och förslaget att CMit ska in på Christinaskolan... Hur har det sett ut i Luleå, där medieverkstaden har funnits på Tunaskolan och därmed till största del nyttjas av, ja just det Tunaskolan. Nu ska de följa istället följa Piteås exempel så att det kan komma fler till gagn. Och nu ska Piteå kommun göra som Luleås dåliga exempel…. Att CMiT är en förebild runt om i landet som ett gott exempel som faktiskt stöjder förskole/skolutveckling det verkar ha underordnad betydelse. Jag blir så irriterad!!! Allt handlar jämt om pengar och dessvärre inte pedagogisk utveckling!

Ja, något beslut i frågorna har ju inte tagits ännu, så vi får se hur det blir. Det enda vi kan göra är att ta en dag i taget, och fortsätta göra vårt bästa. (Som vi ju redan gör!)

No comments:

Post a Comment